Product | Beschrijving | Prijs per stuk | Hoeveelheid | Actie | |
---|---|---|---|---|---|
Kerst en Nieuwjaarsmenu Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: aspergecrèmesoep met balletjes Voorgerecht: Glas van zeevruchtencocktail met zalm en groentjes Tussengerecht: Normandische tongrolletjes in garnaalsaus Hoofdgerecht: Hertekalffilet Grand Veneur
stukje van 220gr hertekalf in een lekkere wildsaus.
Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met
veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef | Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: aspergecrèmesoep met balletjes Voorgerecht: Glas van zeevruchtencocktail met zalm en groentjes Tussengerecht: Normandische tongrolletjes in garnaalsaus Hoofdgerecht: Hertekalffilet Grand Veneur
stukje van 220gr hertekalf in een lekkere wildsaus.
Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met
veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef | €42,50 per persoon | |||
Samengestelde feestmenu Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: bospaddestoelensoep Tussengerecht: Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en garnaalsaus Voorgerecht: Glas van zeecruchtencocktail met zalm en groentjes Hoofdgerecht: Normandisch varkenshaasje met champignons en spekjes in een lekkere
wildsaus.
Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met
veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef | Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: bospaddestoelensoep Tussengerecht: Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en garnaalsaus Voorgerecht: Glas van zeecruchtencocktail met zalm en groentjes Hoofdgerecht: Normandisch varkenshaasje met champignons en spekjes in een lekkere
wildsaus.
Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met
veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef | €39,50 per persoon |