Hoofdgerechten

For perfect view paste shortcode on a page.

Product Beschrijving Prijs per stuk Hoeveelheid Actie
Kerst en Nieuwjaarsmenu
Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: aspergecrèmesoep met balletjes Voorgerecht: Glas van zeevruchtencocktail met zalm en groentjes Tussengerecht: Normandische tongrolletjes in garnaalsaus Hoofdgerecht: Hertekalffilet Grand Veneur stukje van 220gr hertekalf in een lekkere wildsaus. Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef
Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: aspergecrèmesoep met balletjes Voorgerecht: Glas van zeevruchtencocktail met zalm en groentjes Tussengerecht: Normandische tongrolletjes in garnaalsaus Hoofdgerecht: Hertekalffilet Grand Veneur stukje van 220gr hertekalf in een lekkere wildsaus. Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef
42,50 per persoon
Samengestelde feestmenu
Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: bospaddestoelensoep Tussengerecht: Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en garnaalsaus Voorgerecht: Glas van zeecruchtencocktail met zalm en groentjes Hoofdgerecht: Normandisch varkenshaasje met champignons en spekjes in een lekkere wildsaus. Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef
Aperitief: 3 warme hapjes (assortiment) Soep: bospaddestoelensoep Tussengerecht: Oostends vispannetje met zalm, kabeljauw en garnaalsaus Voorgerecht: Glas van zeecruchtencocktail met zalm en groentjes Hoofdgerecht: Normandisch varkenshaasje met champignons en spekjes in een lekkere wildsaus. Vergezeld met gebakken witloof, erwtjes en wortelen en een gestoofd appeltje met veenbessensaus + jonge gebakken aardappeltjes Dessert: potje chocomousse van de chef
39,50 per persoon